Országgyűlés

CEU

Kedves Barátunk!
 
 
Szeretnénk figyelmükbe ajánlani Kunhalmi Ágnes elnök hvg.hu-n megjelent cikkét;
 

TERRORVESZÉLY SZABÁLYOZÁSA – AZ MSZP ÁLLÁSPONTJA

Az MSZP érzi az európai terrorveszély súlyát és tisztában van azzal, hogy egy ilyen helyzetet nem lehet felelőtlenül kapkodva kezelni, úgy, ahogy azt most a Fidesz teszi.

Ha az emberek nem igényelhetnek adatokat az állam működéséről, az MSZP fog

Áder János tegnap újabb bizonyítékát adta annak, hogy nem az ország, hanem a Fidesz érdekeit képviseli. A köztársasági elnök ugyanis aláírta a „ne zavarj, épp lopok”-törvény módosítását. Ezzel Orbán Viktor és pártja fizetőssé tette a közérdekű adatigénylést Magyarországon.

Az MSZP nem támogatta az infotörvény módosítását

Az MSZP nem támogatta az infotörvény módosítását a parlament hétfői ülésén.

 

A menekültügyi törvény vitája

Tekintsék meg itt!

 

 

 

Palamenti napló

Hibás lépés a gimnáziumi férőhelyek csökkentése

Kormányzati plakátbotrány

Az MSZP felháborítónak tartja, hogy Magyarország rendőrsége az adófizető polgárok védelme helyett a kormányzat idegengyűlölő plakátjait figyeli.

Reagálás Kovács Zoltán kormányszóvivő nyilatkozatára

Hatalmas erkölcsi és anyagi bukás a brókerkormány konzultációs kérdőívnek álcázott menekültellenes, idegengyűlölő kampánya, mivel eddig a választásra jogosultak csupán alig 5 százaléka válaszolt rá.

Több pénzt kell adni az alacsony keresetűeknek

Több pénzt kellene adni az alacsony keresetűeknek, mert minden, nekik adott forint nemcsak az ő helyzetükön javít, hanem a fogyasztáson keresztül segíti a gazdasági növekedést is - mondta Burány Sándor (MSZP), az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Parlamenti hírek

Elhalasztják a rendőrségi életpályamodell bevezetését

Idegengyűlölő kampányt folytat a kormány

Az MSZP szerint a 2016-os költségvetés benyújtásával a kormány világossá tette, hogy a bevándorlás ügyében nem tesz mást, mint hogy közpénzen idegengyűlölő kampányt folytat.

 

Az MSZP a nemzeti béremelés programjára tesz javaslatot

Az MSZP a nemzeti béremelés programjára tesz javaslatot a jövő évi költségvetéshez benyújtott módosító indítványokkal - mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A valódi kétharmad utasítja el a vasárnapi zárva tartást

 

Az elmúlt hetekben, hónapokban világossá vált, hogy kifejezetten káros, az emberek számára bosszúságot és felháborodást okoz a vasárnapi zárva tartásról szóló törvény - jelentette ki Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdai Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Országgyűlés

Hitelminősítők, egészségügy, devizahitelesek, szociális ellátás, ápolók és vasárnapi boltzár Balatonon is. Ülésezett a parlament.

 

 

A Fidesz-rezsim lebont és megtagad minden európai értéket

Az MSZP választmányának elnöke szerint a Fidesz-rezsim lebont és megtagad minden európai értéket, míg a szocialisták számára az Európai Unió nem pusztán érdek-, hanem valódi értékközösséget jelent.

 

Országgyűlés

Trafiktörvény, az MVM szponzorációs tevékenysége, a vasárnapi zárva tartás, a honvédelmi dolgozók megtakarítása, az ápolók juttatásai. Ülésezett a parlament.

Orbán Viktor nézzen szembe démonaival!

Javaslataink

Tekintsék meg 12 legfontosabb javaslatunkat a Parlamentben ITT!

 

 

Az MSZP igen szavazata kizárólag a rendvédelmi dolgozók és a katonák fizetésemelésének szól

Az MSZP parlamenti frakciója tegnap úgy döntött, hogy az Országgyűlés mai ülésén megszavazza mind a rendvédelmi dolgozók, mind a katonák életpályáját és szolgálati viszonyát szabályozó törvényt.

Orbán Viktor ne költözzön a várba!

Az MSZP csütörtökön ismételten felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne költöztesse hivatalát a Budai Várba.

MSZP: kártalanítsák a károsultakat!

Az MSZP választmánya azt kéri a párt parlamenti frakciójától, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a Quaestor-ügy károsultjai megkapják a pénzüket. Ezt Botka László választmányi elnök mondta szombaton Budapesten, a testület ülésének kezdetén.

Tartalom átvétel