Rövid hírek

Pesterzsébeti kishírek 2014. januárban

    December 9 és 13-a között a Családsegítő Szolgálat segítségével önkormányzatunk 1253 db karácsonyi ajándékcsomagot osztott ki a rászorulók között.

Pesterzsébeti kishírek, 2013. decemberében

Ebben az évben utoljára gyűjtöttük össze azokat a híreket, amelyek kimaradnak a nagy összefoglalókból, de nem kevésbé fontosak azoknál. Reményeink szerint sokakat érdekelhet is, hiszen ezért dolgozunk vele...

 

Pesterzsébeti Kishírek, 2013 novemberében

Október végéig szedtük össze a kishíreket, hiszen előbbi időpontra helyezte a testület a novemberi ülését. De most néhány a bizottságok előtt elhangzott beszámolóról is hírt adunk, hátha valaki kedvet kap elolvasásukra, esetleg a támogatásukra...

Pesterzsébeti Kishírek, 2013. júliusában

Ebben a hónapban is közreadjuk azokat a híreket, melyeket fontosnak tartunk, és hozzájutottunk az információhoz.

Pesterzsébeti Kishírek, 2013. júniusában

Újabb hónap, újabb kishírek. Változatlanul bízunk benne, hogy vannak, akiket érdekelnek ezek a hírek, szűkebb közösségünk történései. Olvassák hát örömmel...

Pesterzsébeti rendkívüli kishírek, 2013. június elején

Az alábbi híreket a frissen megjelent Pesterzsébet újságból vettük át, mivel fontosnak tartjuk, hogy olvasóink is minél előbb tudják, ha igénybe kívánják venni.Pesterzsébeti Kishírek, 2013. május

Természetesen, az elmúlt hónapban sem állt meg az idő, és történtek kisebb – nagyobb események, melyekről ezúton adunk tájékoztatót.

Pesterzsébeti Kishírek, 2013 áprilisában

Ebben a hónapban is összegyűjtöttük a Pesterzsébeti Kishíreket, és ezúttal több információ jött össze, mint az előző hónapokban. Remélem, hasznos információkat olvashatnak...

Pesterzsébeti Kishírek 2013 márciusában

Szokás szerint ebben a hónapban is összegyűjtöttük azokat a kishíreket, melyek reményeink szerint közérdeklődésre tartanak számot.

Pesterzsébeti kishírek 2013. februárjában

Szokás szerint ebben a hónapban is összegyűjtöttük a pesterzsébeti híreket. Hiába, még tél van és a költségvetés is csak most készült el, így kevés eseményről tudunk számot adni. De ezek is fontosak lehetnek valakinek.

Kishírek Pesterzsébeten, 2012. decemberében

Bár közeledik az évvége, most is történtek olyan események, melyeket érdemes megemlíteni.

Pesterzsébeti Kishírek, 2012. novemberében

    Az Erzsébet Áruház tűz utáni átépítése a végéhez közeledik. Benyújtották a használatbavételi engedély kérelmüket, és kívülről is látszik a látványos átalakulás.

Pesterzsébeti kishírek, 2012 októberében

    Az Alaptörvény asztala című programsorozat szeptember 3-án véget ért.

Pesterzsébeti Kishírek 2012 szeptemberében

A nyári szünet után ismét kishírekkel tájékoztatjuk olvasóinkat. Lássuk, mi történt kerületünkben az elmúlt hónapokban.

 

 

Pesterzsébeti Kishírek 2012 júliusában

A nyári szünet előtt utoljára gyűjtöttük össze a kishíreket, hogy aztán pihenni menjünk... Olvassák figyelmesen.

 

 

Pesterzsébeti kishírek 2012 júniusában

Újabb adag kishírt gyűjtöttünk össze az elmúlt időszakból. Remélem, találnak benne az Önök számára is érdekes információt.

 

 

Pesterzsébeti Kishírek 2012. májusában...

Májusban is összegyűjtöttük a kerületi kishíreket. Bár megcsúsztunk a közreadásával, reméljük sok hasznos dolgot tudnak meg belőle.

 

 

Pesterzsébeti Kishírek, 2012. áprilisában

Ismét összeszedtük a fellelhető kishíreket, melyek érdekelhetik olvasóinkat. Olvassák érdeklődéssel...

 

Pesterzsébeti Kishírek, 2012. február 25.

Ismét összegyűjtöttünk egy kötetnyi információt az elmúlt hónapban történő eseményekből. A  felsorolt hírek mennyisége és milyensége jól mutatja, hogy február van.

Pesterzsébeti kishírek 2012. január

Véget értek az évvégéhez kapcsolódó ünnepségek és események, az élet visszatért a régi kerékvágásba. Most mi is beszámolunk az elmúlt hetekben történtekről.

Tartalom átvétel