Foci

Kezdődik a szezon

Az első fordulóban elmaradt a Paks II.-ESMTK mérkőzés, mert az atomvárosiak öltözőjében valamilyen fertőzést találtak, az első osztályú csapat sem játszhatott.

 

Meccs óraátállítás után

Az Ady E. utcába érkezik a listavezető, DVTK-t Magyar Kupából kiverő Kozármisleny csapata. Izgalmas mérkőzésre van kilátás, 13.30-kor kezdődik. Menjünk drukkolni.

 

Korábban játszották:

 

Forduló szombaton

10-én, szombaton 15 órától az ESMTK az Ady E. utcában fogadja a Szentlőrinc SE csapatát. Menjünk drukkolni!

 

 

Korábban játszották:

 

Vége a szezonnak

Vereséggel búcsúzott csapatunk az idénytől, ESMTK-Dunaharaszti 2:3 (0:2). Ezzel szoros versenyben a nyolcadik helyen végeztünk.

 

Ősszel folytatjuk tudosításainkat.

 

 

Utolsó forduló

Végéhez ér a 2014-15-ös bajnokság, vasárnap játékodaink a Dunaharaszti csapatát fogadják 18 órától az Ady E. utcában. Egy szép győzelem, s némi szerencsével akár a negyedik helyen is végezhetünk. Menjünk ki minél többen drukkolni!

 

Pünkösdi forduló

Vasárnap 18 órától fogadja az ESMTK a Maglód csapatát az Ady E. utcában. Egy győzelemmel bebiztosíthatjuk helyünket az NB/III-ban a következő évadra is.

 

Korábban játszották:

Vasárnap meccs

Vasárnap 17 órától a Szekszárd csapata látogat az Ady E. utcába. Izgalmas mérkőzésre számíthatunk!

 

Korábban játszották:

 

Forduló tavaszi időben

Ismét itthon lép az ESMTK pályára vasárnap, 16.30-tól az Ady E. utcában. A Dabas csapata látogat el hozzánk, az elmúlt meccsek nem jól sikerültek, menjünk, drukkoljunk a mieinknek!

 

Korábban játszották:

 

Ismét itthon

Megint szombaton játszik csapatunk, 15 órától a Kozármisleny csapata látogat az Ady E. utcába. Ezek a fiúk már sok borsot törtek az orrunk alá, jó lenne végre nyerni. Biztassuk minél többen fiainkat!

 

Korábban játszották:

Meccs SZOMBATON!

14.30-tól fogadja az ESMTK az Ady E. utcában a Vác csapatát, mely jelentős előnnyel vezet csoportunkban.

 

Itt a tavaszi szezon

Az első tavaszi meccsen fiaink sajnos Szegeden 2:1-es vereséget szenvedett. De máris itt a lehetőség a javításra, vasárnap 14.30-tól a Videoton II. látogat el az Ady Endre utcába.

 

Vendég a Fradi!

ESMTK–Ferencváros Magyar Kupa mérkőzés lesz szerdán 15 órától az Ady E. utcában. A kiemelt kockázat miatt az erzsébetiek a Klapka köz felől mehetnek be a meccsre. A jegyek 800 Ft-ba kerülnek.

Meccs itthon

Ezen a hétvégén SZOMBATON kerül megrendezésre az aktuális forduló. 16.30-tól az Ady E. utcába látogat a Szentlőrinc csapata. Menjünk drukkolni, mert érdemes, fiaink az első három fordulót száz százalékosan vették.

 

Indul a szezon!

Vasárnap 17.30-tól kezdődik a 2014-15. évi NB/III középcsoport bajnoksága. Egy újonc csapat, a SZEOL látogat az Ady E. utcába.

 

Kiesési rangadó

Vasárnap 18 órától fogadja az ESMTK a Bölcske csapatát, mely találkozó rendkívül fontos. Győzelem esetén maradhat csapatunk az NB/III-ban, ellenkező esetben a BLASZ 1-ben folytathatná. Ez már húsz éve nem történt meg, s ezt a szégyent nehezen viselnék mind a drukkerek, mind a játékosok.

Nehéz helyzetben

Bizony, csapatunk a kiesés határán egyensúlyozik. Sajnos az eredmények nem úgy alakultak, ahogyan azt sokan várták, jónéhány kellemetlen vereségbe futottunk bele.

 

Hajrá!

Kellemtlen vereségek után, most már muszáj nyerniük fiainknak, pláne a régi nagy vetélytárs ellen! A Dunaharaszti csapata látogat el az Ady Endre utcába vasárnap délután fél ötkor. Jó néhány nagy derbit vívtunk ellenük, jó lenne egy szép győzelem.

 

Vasárnapi meccs

Vasárnap 16 órától a Gyulai Termál FC lesz az ESMTK vendége az Ady E. utcában. Két rossz meccs után jó lenne ismét nyerni.

 

Korábban játszották:

Elkezdődött a szezon

A nagy riválistól mindjárt az elején itthon kikaptunk (ESMTK – Soroksár 0:2), majd idegenben szép sikert értünk el egy nagyon izgalmas meccsen (Szekszárd – ESMTK 2:4). Fiaink így a tabella kilencedik helyére jöttek fel, amely kényelmes bennmaradást jelentene.

 

Záróforduló

Vasárnap 13 órától idei utolsó hazai meccsét játssza az ESMTK az Ady E. utcában. Vendég a Komló, mely csapat a tabella legvégén áll, mindössze 2 ponttal. A győzelem kötelező, remélem jó kis találkozót látunk.

 

Tartalom átvétel