Aláírásgyűjtés

Kedves Olvasóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy fontos akció kezdődött a mai napon munkánkban. Az MSZP kezdeményezésével és támogatással két népszavazási kezdeményezés is túljutott az Országos Választási Bizottságon, majd a legfelsőbb bírói fórumon, a Kúrián, így megkezdődhetnek az aláírásgyűjtések.

 

Az egyik kérdést Kész Zoltán, Veszprém független (de általunk is támogatott) országgyűlési képviselője tette fel: Ne lehessen 2 millió forintnál nagyobb fizetést adni az állami vállalatok vezetőinek.

 

A másik kérdést Gőgös Zoltán elnökhelyettesünk fogalmazta meg, és a földmutyiról szól, pontosabban arról, hogy tiltsa meg az országgyűlés az állami földek eladását.

 

Országosan 200 000-nél több érvényes aláírást kell gyűjtenünk. Az aláíróívek megérkeztek irodánkba.

 

Ezért kérünk mindenkit, aki egyetért vele, és teheti, az csütörtökön 14. 00 -- és 19.00 óra között jöjjön el irodánkba és írja alá az íveket! Hozzák magukkal ismerőseiket, családtagjaikat és emaillal nem rendelkező tagtársainkat is!!

 

Ugyancsak kérünk mindenkit, aki ismerősei, barátai között tud aláírást gyűjteni, azok vigyenek el magukkal íveket, hogy minél több aláírást tudjunk gyűjteni.

 

Természetesen mindenkit várunk segíteni majd kitelepüléseinken is!

 

Segítségeteket előre is megköszönjük!

 

Üdvözlettel: Komoróczy László