Klubrádió

A hazai nyilvánosság minősége rajtunk is múlik. Múlik azon, ahogy kommunikálunk és múlik azon is, hogy hány csatorna tud működni a Fidesz egyoldalú, elnyomó médiapolitikája mellett.


Mi hiszünk abban, hogy a Fidesz egyfélévé tett gépezete szükségképp szétesik. De nem mindegy, hogy honnan kell majd újrakezdeni: adottak lesznek-e a plurális média feltételei, megmaradnak olyan műhelyek, szolgáltatók, amelyek ma is függetlenek a kormányzati akarattól, vagy elvesző értékeket kell helyreállítani.


Ma a KlubRádió fennmaradása még mindig tét. Ahhoz, hogy holnap, egy jobb, tisztább médiapiacon ez a műhely valós piaci közegben működhessen, ma mindenkire szükség van, aki hisz a sokszínű média erejében és hajlandó tenni érte. Kicsit, nagyot, lehetőségeihez mérten, de tenni.


Szerény eszközeivel ebben vesz részt a Szabad Sávért Alapítvány, amely kifejezetten a Klubrádió életben tartásáért jött létre az egyoldalúvá tett médiaviszonyok mellett is.


Az alapítványról bővebben: http://www.szabadsavert.hu/


Arra kérünk, ha módodban áll, lehetőségeid erejéig támogasd az alapítványt, hogy szólhasson a Klubrádió!


A rádió számlaszámai:


HUF 10918001-00000068-67980006
SWIFT (BIC): BACXHUHB IBAN HU 83 10918001 00000068 67980006Kérjük, hogy tagjaitoknak küldjétek szét a levelet, hogy ha van köztük, akinek módjában áll segíteni ezekben a nehéz években is, tudjon a lehetőségről.Üdvözlettel:
 
MSZP Budapest