Meccs itthon

Ezen a hétvégén SZOMBATON kerül megrendezésre az aktuális forduló. 16.30-tól az Ady E. utcába látogat a Szentlőrinc csapata. Menjünk drukkolni, mert érdemes, fiaink az első három fordulót száz százalékosan vették.

 

Korábbi meccsek:

 

ESMTK - SZEOL SC 4 - 2 (2 - 0)

Hatalmas küzdelemben szép győzelemmel kezdte együttesünk az új szezont!  Kétgólos félidei vezetés után a lelkes szegediek kétszer is feljöttek egy gólra, de a végén góllal zárt csapatunk!


Góllövők: SOÓS ISTVÁN (2, a másodikat 11-esből) 11. p., 89. p., BUKOVEC JASMIN (2) 29. p. 70. p. ill. GRÜNWALD ATTILA 48. p., NGALLE JOSEPH MARTIAL (11-esből) 81. p.

 

Videoton II. - ESMTK 1 - 2 (0 - 1)Csapatunk 10 emberrel is győzni tudott Fehérváron!!!

Bonica 11-est hárított!

A 21. percben Bukovec Jasmin nagyszerű góljával szereztük meg a vezetést (ez már a 3. gólja volt az idényben), majd a 67. percben megint csak Ő adott jó labdát Kiss Dávidnak, aki mintegy 20 méterről bevarta azt a hazaiak kapujába. 0 - 2

A 72. percben Müllerlei Szabolcs kezére pattant a labda a 16-oson belül, sárga lap és 11-es. Játékosunknak ez már a 2. sárgája volt, így el kellett hagynia a játékteret. Vallejos büntetőjét Bonica óriási bravúrral védte, sőt megfogta!

10 emberrel hősiesen védekezett együttesünk, de a 86. percben egy kipattanó labdát Paudits értékesített. 1 - 2

A végén nagyon nyomott a Vidi, a bíró rengeteget hosszabbított, de az erdmény már nem változott.

21.PERC: MURINAI A BAL OLDALRÓL, BALLAL KÖZÉPRE IVELTE A LABDÁT, ÉRKEZETT BUKOVEC, AKI 6-MRŐL FEJELT, A LABDÁT GÁBOR PÉTER NAGY BRAVÚRRAL VÉDTE, DE A KIPATTANÓT BUKOVECZ 2-MRŐL, BAL TÉRDDEL A JOBB SAROKBA TOVÁBBITOTTA FÉLMAGASAN. 0:1

67.PERC: BUKOVEC SZERZETT LABDÁT, INDITOTTA KISS DÁVIDOT, AKI 14-MRŐL, JOBBAL A BAL ALSÓ SAROKBA LŐTT. 0:2

72.PERC: JOBB OLDALI BEADÁS UTÁN MÜLLERLEI KEZÉRE PATTANT A LABDA. A JÁTÉKVEZETŐ ÚGY ITÉLTE MEG, HOGY SZÁNDÉKOS, EZÉRT SÁRGÁT ADOTT JÁTÉKOSUNKNAK, AKINEK MÁR VOLT 1, IGY A KIÁLLITÁS SORSÁRA JUTOTT.

A 11-EST VALLEJOS LŐTTE BALLAL A BAL ALSÓ SAROKRA, AZONBAN BONICA HATALMAS BRAVÚRRAL HÁRITOTT!( TAVALY ÚGYANCSAK IDEGENBEN A VIDEOTON 2 ELLEN IGAZ AKKOR MÉG FELCSÚTON SZINTÉN VÉDETT 1 11-EST KAPUSUNK. ÉRDEKESSÉG, HOGY AKKOR IS 1 BAL LÁBAS JÁTÉKOS  ZSÓTÉR DONÁT LŐTTE A BÜNTETŐT, ÉS Ő IS A BAL ALSÓ SAROKRA!)

 

Vác FC-Erzsébeti SMTK 0-3 (0-0)Vác, 450 néző. Vezette: Horváth Tibor (Szalai Balázs, Révész Csilla).

Vác: Palásthy Dávid – Karácsony Dávid, Benkó Bence, Farkas Péter, Németh Gábor Vince (Tányéros Gergő, 57.) – Fábri Tamás (Kovács Gergely, 73.), Rása Gergő, Gulyás Gábor, Greff Ádám – Pölöskei Péter, Rusvay Gergely. Vezetőedző: Csank János.

ESMTK: Bonica Sebastian – Lázár Benjamin, Túri Dániel, Nemes Norbert, Surányi Zoltán Roland – Kiss Dávid, Farkas Aurél, Soós István, Murinai Barnabás – Bányai János Róbert (Böröczky Bánk, 88.), Bukovec Jasmin (Fekete László, 13.). Vezetőedző: Turi Zoltán.

Gólszerzők: Fekete László (49.), Kiss Dávid (79.), Farkas Péter (öngól, 89.).

A gólösszefoglaló parádét itt tekinthetik meg!

(esmtk.gportal és a Vác FC honlapja nyomán)