Gyenge rajt

Az eligazolásokkal és sérülésekkel sújtott erzsébeti csapat mindössze 15 játékossal érkezett a mérkőzésre, és Bolgár kivételével mindenki pályára is lépett, ám hiába, pedig egy lelkes kis szurkoló csapat is elkísérte együttest Diósdra, ahol műfüvön rendezték meg a meccset.


Érdi VSE – ESMTK 2-1 (1-1)
Diósd, 150 néző. Vezette: Závotka Cs. (Becséri G., Makk P.).
Érd: Szabó G. – Gróf, Horváth L., Horváth S., Kovács K. – Ország (Süveges 76.), Nagy A., Flórián – Skita, Németh G. (Cservenka 46.), Havrán (Megyeri 62.). Vezetőedző: Miskovitz Bálint.
ESMTK: Bonica – Vojtekovszki, Nemes, Kovács M., Pinkóczi – Tóth D., Puskás G., Marosfalvi – Lantos, Németh K. (Szabó G. 66.), Áder (Vajda 70., Varga Zs. 91.). Vezetőedző: Tóth Bálint.
Gólszerzők: Flórián (11-esből, 33.), Nagy A. (60.), illetve Lantos (13.)
Sárga lap: Nagy A. (78.), Flórián (88.), illetve Pinkóczi (38.), Nemes (86.)
Piros lap: Bonica (90.)

Jól kezdődött a mérkőzés erzsébeti szempontból, hiszen Lantos révén hamar, a 13. percben sikerült megszerezni a vezetést, 0–1. A 33. percben ezután magukhoz tértek a hazaiak, és a „dezertőr” Országot buktató Pinkóczi révén büntetőhöz is jutottak, melyet Flórián értékesített, 1–1. A 60. percben mindkét együttes a győzelemért harcolt, de gólt Nagy révén ismét csak a „hazaiak” szereztek, s mint később kiderült ezzel a 3 pont sorsa is eldőlt, 2-1.

Forrás: Esmtk.gportal.hu