Az utolsó forduló elé

November 21-én, vasárnap kevés drukker látogatott ki az ESMTK-pályára. Ezt bizony rosszul tették, mert a borongós időben fiaink 4:1-re verték a Százhalombatta gárdáját.

 

Az NB III. Duna csoportjában rendkívül kiegyenlített a helyzet az élmezőny csapatai közt. Az őszi utolsó forduló előtt még négy együttesnek is esélye van megszerezni az őszi bajnoki címet.

 

Nézzük az esélyeseket. A Pálhalma a hetedik helyezett Dunaharasztihoz látogat. a hazaiak az utóbbi években jobban szerepeltek, ém a nyári jelentős játékosmozgásnak köszönhetően ősszel még “döcögött” a szekér. A nevető harmadikként előre lépő Törökbálintnak sem lesz könnyű dolga, hiszen a sikeréhes Bicskével találkoznak az idényzárón.

 

Jóval könnyebbnek ígérkezik az ESMTK játékosok feladata, nekik ugyanis a kiesés elől menekülő Soroksár jutott ellenfélül. A mérkőzés szombaton, 13 órakor kezdődik a Haraszti úton, ha nem lesz nagyon hideg, menjünk, drukkoljunk az ősi rivális ellen csapatunknak!

 

A negyedik lehetséges befutó maglódiak pedig a mezőny kellős közepén tanyázó Biatorbágy ellen lépnek majd pályára.

 

Ezen kívül lesz még alsóházi rangadó (Százhalombatta-Érd), a szintén kieső helyen szerénykedő dorogiak az ősszel egész kultúrált játékot mutató pasarétiekkel csapnak össze a három bajnoki pontért. De enm szabad elfeledkezni a Budafok-Zsámbék és Mór-Sárisáp bajnokikról sem, csupán ezeknek jelen pillanatban kisebb a tétjük így év végén.

(nb3.hu nyomán)