Tisztelt Honfitársunk!                                                    

Köszönjük a korábban adott lehetőséget, hogy most ismét kapcsolatba léphetünk egymással. Hadd kérjük újra a segítségét, most az Európa-napon is, mert a május 25-i európai parlamenti választások tétje ezúttal sem kisebb, mint más választásoké!

Két kérdés fog most eldőlni. 

Az egyik az, hogy a magyar emberek vajon megálljt parancsolnak-e, avagy további utat biztosítanak-e a szélsőséges erőknek?

A másik pedig az, hogy a felelős magyar választók vajon részesei akarnak-e lenni a baloldal európai léptékű nyitásának, avagy engedik zárványba szorítani a nemzetünket? 

Mi, szocialisták méltányosságot követelünk. Mi, szocialisták a közösségek erejére építünk. Mi, szocialisták a családban látjuk az embert. Mi, szocialisták hiszünk a nemzetek összetartó erejében. Az európai szocialisták, s benne mi, magyarok, a népek csatái helyett a népek együttműködését szolgáljuk.

A szavazólapon 1-es sorszámot kapott listánk olyan neveket tartalmaz, amelyek mögött tetten érhető Magyarország egésze, benne különösen a magyar vidék iránti elkötelezettség éppúgy, mint a  nők, a családok, a fiatalok felé való különös érzékenység.

Baloldali törekvések, baloldali emberek, baloldali szövetségek. Ez az MSZP kínálata, amely a magyar családok, a magyar közösségek képviseletét ígéri, s nem csak Európa fővárosaiban, hanem idehaza éppúgy.

Kérjük legyen a közös sikerünk alkotója és részese! Kérjük, hogy az elkövetkező két és fél hétben minél több családtagjával, barátjával, munkatársával, szomszédjával és ismerősével beszéljen a választások fontosságáról és az MSZP által kínált alternatíváról. Legyen Ön is a nagykövetünk, hogy üzenetünket, a megalkuvás nélküli baloldali alternatívát minél szélesebb körhöz eljuttathassuk. Amennyiben szeretne részletesebb információkat kapni programunkról és a kampányról, kérem látogasson el a www.mszp.hu/europa oldalra.

Május 25-én pedig ismét számítunk Önre, kérjük, jöjjön választani és szavazatával segítse a Magyar Szocialista Pártot, s ezáltal az európai baloldalt.


Köszönjük a támogatását!

Szanyi Tibor

MSZP EP-listavezető

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________

Ezt a levelet az Magyar Szocialista Párt (1066 Budapest, Jókai u. 6.). küldte a(z) a cím tulajdonosának. Ön azért kapta, mert a www.mszp.hu portálon, az MSZP más oldalán vagy politikai akciónk során aláírt és ekkor adta hozzájárulását, hogy politikai marketing tartalmú tájékoztatóinkat eljuttassuk Önhöz. A nyilvántartásban található adatokat más célra nem használjuk és harmadik fél részére nem adjuk tovább.

A megadott adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek (2011. évi CXII. törvény) és a reklámtörvénynek (2008. évi XLVIII. törvény) megfelelően kezeljük. Amennyiben ennek ellenére nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, adatait módosíttathatja, töröltetheti az adatvedelem@mszp.hu e-mail címen, a fenti postai címen, vagy az 40/33-44-55 telefonon. Amennyiben úgy érzi, hogy a Magyar Szocialista Párt a személyes adataim kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: http://naih.hu