Tisztelt Honfitársam!                                                    


Ma este 19 óráig Ön is dönthet arról, hogy kit hatalmaz fel arra, hogy a következő öt évben képviselje az Ön érdekeit az Európai Parlamentben. A tét nagy! Most nem elegendő, hogy egyetértünk a demokratikus, békés, fejlődő és munkahelyeket teremtő Európa gondolatával. Ne higgyük azt, hogy egy szavazat nem számít! Ne üljünk fel annak a szóbeszédnek, hogy ez a választás már lefutott. A szélsőjobboldal és Orbán Viktor hívei ott lesznek az urnáknál. Ne hagyjuk, hogy ők döntsenek helyettünk!

Szavazzon az MSZP-re, amennyiben azt akarja, hogy a szavazata biztosan hasznosuljon és Ön is fontosnak tartja, hogy egy európai Magyarországon élhessen. Támogasson minket, amennyiben egy világos, progresszív, és az Ön valós problémáira fókuszáló pártot szeretne erősíteni. Tiszteljen meg minket a voksával, amennyiben Ön is fontosnak érzi, hogy Magyarország nemzeti érdekeit Európában is kellő hangsúllyal érvényesítsük. Amennyiben olyan jelölteket kíván megbízni az Ön életkörülményeinek javításával, akik ezt képesek is teljesíteni, akkor szavazzon a Magyar Szocialista Párt listájára!

Kérjük, legyen a közös sikerünk alkotója és részese! Számítunk Önre! Az Ön MSZP-re adott szavazatával erősebbek vagyunk, mint gondolná!

Köszönjük a támogatását!

Szanyi Tibor

MSZP EP-listavezető

_______________________________________________

Ezt a levelet az Magyar Szocialista Párt (1066 Budapest, Jókai u. 6.). küldte a(z) a cím tulajdonosának. Ön azért kapta, mert a www.mszp.hu portálon, az MSZP más oldalán vagy politikai akciónk során aláírt és ekkor adta hozzájárulását, hogy politikai marketing tartalmú tájékoztatóinkat eljuttassuk Önhöz. A nyilvántartásban található adatokat más célra nem használjuk és harmadik fél részére nem adjuk tovább.

A megadott adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek (2011. évi CXII. törvény) és a reklámtörvénynek (2008. évi XLVIII. törvény) megfelelően kezeljük. Amennyiben ennek ellenére nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, adatait módosíttathatja, töröltetheti az adatvedelem@mszp.hu e-mail címen, a fenti postai címen, vagy az 40/33-44-55 telefonon. Amennyiben úgy érzi, hogy a Magyar Szocialista Párt a személyes adataim kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: http://naih.hu