Tisztelt Honfitársam!


Most vasárnap ismét véleményt nyilváníthatunk. Elmondhatjuk, hogy nem támogatjuk sem a kormány amatőr EU-politikáját, sem a szélsőjobboldal orosz érdekeket kiszolgáló, EU-ellenes politikáját, mert egyik sem képviseli a valódi nemzeti érdekeinket. Az elmúlt öt év tevékenységével, mind a Fidesz, mind a Jobbik bizonyította, hogy nem tudja a magyarok érdekeit megfelelően képviselni és Európából nem tudják a maximumot kihozni Magyarország és a magyar emberek számára.

Az Európai Néppárt, melynek a Fidesz is tagja, az ész nélküli megszorításokra használta azt, hogy a képviselői adták a leköszönő Európai Parlament legnagyobb frakcióját, az Európai Bizottság elnökét, és számos kormány vezetőjét is.

Mi, magyar szocialisták ezzel szemben valamennyi tettünk középpontjába a munkahelyteremtés kérdését fogjuk állítani, mert hisszük, hogy ez az, amellyel Európában és Magyarországon is felmerülő súlyos társadalmi problémákra megoldást lehet találni. Munkát, kenyeret, igazságot!

Ha kellő számú, valódi, értékteremtő munkahely létrehozását fogjuk tudni ösztönözni a gazdaságban, akkor a fiatalok jövőképet és családalapítási lehetőséget kapnak, ahogy a középkorúak biztos megélhetése és a létminimum alatt élők helyzetének javulása is elérhetővé válik, míg a gazdaság bővülni fog és a kis- és közepes vállalkozások megfelelő működése sem lesz kérdéses. Egyetlen nyugdíjas sem kell, hogy azon gondolkozzon majd, hogy a gyógyszereit vegye meg, vagy az áramszámlát fizesse be és véget érhet a családok szomorú és kényszerű szétszakadása is, hisz megfelelő munkahelyet nem csak külföldön találhatunk majd.

Az európai jobboldallal szemben mi hiszünk abban, hogy fel kell számolni az adóparadicsomokat és a spekulatív - állampolgárok érdekeit sértő - tőkemozgásokat is meg kell adóztatni. Kezdeményezni fogjuk, hogy mindenki ott adózzon, ahol a jövedelmét szerezte. Az állampolgárok érdekét az oligarcháknak és az ügyeskedők elé helyezzük.

A Magyar Szocialista Párt EP-képviselőjelöltjei mind felkészült szakemberek és a nemzeti érdekek hatékony képviseletére vállalkoznak! Egy megalkuvás nélküli, baloldali politika európai megvalósításában fogunk közreműködni.

Kérjük, legyen a közös sikerünk alkotója és részese! Kérjük, hogy az elkövetkező három napban minél több családtagjával, barátjával, munkatársával, szomszédjával és ismerősével beszéljen a választások fontosságáról és az MSZP által kínált alternatíváról. Legyen Ön is a nagykövetünk, hogy üzenetünket, a megalkuvás nélküli baloldali alternatívát minél szélesebb körhöz eljuttathassuk. Levelünket bátran küldje tovább a velünk szimpatizáló ismerőseinek is!

Amennyiben szeretne részletesebb információkat kapni programunkról és a kampányról, kérem, látogasson el a www.mszp.hu/europa oldalra.

Most vasárnap pedig ismét számítunk Önre, kérjük, jöjjön választani és szavazatával segítse a Magyar Szocialista Pártot, s ezáltal az európai baloldalt!

Köszönjük a támogatását!


Szanyi Tibor

MSZP EP-listavezető

 

 

 

 

 

_______________________________________________

Ezt a levelet az Magyar Szocialista Párt (1066 Budapest, Jókai u. 6.). küldte a(z) a cím tulajdonosának. Ön azért kapta, mert a www.mszp.hu portálon, az MSZP más oldalán vagy politikai akciónk során aláírt és ekkor adta hozzájárulását, hogy politikai marketing tartalmú tájékoztatóinkat eljuttassuk Önhöz. A nyilvántartásban található adatokat más célra nem használjuk és harmadik fél részére nem adjuk tovább.

A megadott adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek (2011. évi CXII. törvény) és a reklámtörvénynek (2008. évi XLVIII. törvény) megfelelően kezeljük. Amennyiben ennek ellenére nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, adatait módosíttathatja, töröltetheti az adatvedelem@mszp.hu e-mail címen, a fenti postai címen, vagy az 40/33-44-55 telefonon. Amennyiben úgy érzi, hogy a Magyar Szocialista Párt a személyes adataim kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: http://naih.hu