Tisztelt Honfitársunk!
 
Most hétvégén Magyarország fontos döntés előtt áll.
 
Eldől, hogy Magyarország ellensúlyt állít-e a mai kormányzással szemben, eldől, hogy ezen az arányos, listás választáson megmutatjuk-e riválisainknak, hogy van más út.
 
A legfontosabb kérdés a választási részvétel.
 
Az a kérdés, hogy a változást akarók tudják és elfogadják-e velünk együtt, hogy otthonról, elégedetlenkedve nem lehet leváltani a mai kormányt.
 
Ezért arra kérjük, most vasárnap jöjjön el, és együtt küldjünk egy utolsó üzenetet Magyarországnak:
 
MOST VASÁRNAP EL KELL MENNÜNK VÁLASZTANI!
 
Tartson velünk a "Hajrá Európa! Hajrá MSZP!" című
európai parlamenti választás kampányzáróján!
 
A kampányzáró időpontja 2014. május 24., szombat, 16:00,
helyszíne Budapest, Nyugati tér.
 
A rendezvényen felszólal:
 
Tartson velünk!
 
Emlékeztessünk együtt, hogy most vasárnap a legerősebb alternatívára,
az MSZP listájára kell szavaznia mindenkinek, aki változást akar!

 

Számítunk Önre!
 
MSZP Budapest

 

 

_______________________________________________

Ezt a levelet az Magyar Szocialista Párt (1066 Budapest, Jókai u. 6.). küldte a(z) a cím tulajdonosának. Ön azért kapta, mert a www.mszp.hu portálon, az MSZP más oldalán vagy politikai akciónk során aláírt és ekkor adta hozzájárulását, hogy politikai marketing tartalmú tájékoztatóinkat eljuttassuk Önhöz. A nyilvántartásban található adatokat más célra nem használjuk és harmadik fél részére nem adjuk tovább.

A megadott adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek (2011. évi CXII. törvény) és a reklámtörvénynek (2008. évi XLVIII. törvény) megfelelően kezeljük. Amennyiben ennek ellenére nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, adatait módosíttathatja, töröltetheti az adatvedelem@mszp.hu e-mail címen, a fenti postai címen, vagy az 40/33-44-55 telefonon. Amennyiben úgy érzi, hogy a Magyar Szocialista Párt a személyes adataim kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: http://naih.hu