Tisztelt Honfitársam!

Vasárnap megválasztjuk az Európai Parlament magyar képviselőit. A választásnak óriási tétje van, számítunk Önre is, hogy a kormánypárt és a szélsőjobboldal összejátszó politikáját megállíthassuk és Európában végre olyan politikusok képviseljenek minket, akik alkalmasak a valós nemzeti érdekérvényesítésre.  Az MSZP jelöltjei ilyenek!

A Fidesz már bizonyított, hogy a nemzeti érdekek képviselete helyett kizárólag a baloldal és Európa nevének besározására törekszik. Olyan „támadásoktól“ akar megvédeni minket, melyek nem léteznek, közben pedig nem tud eredményeket felmutatni és nem tudja garantálni, hogy az Európán keresztül elérhető pénzforrásokat lehívhassuk.

Mindeközben a Jobbik nevéhez napról napra újabb és újabb botrányok kötődnek. Elég csak, ha Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökének leköpésére vagy Kovács Béla kémbotrányára gondolunk, hogy az uniós zászló égetésről és kidobásáról vagy Vona Gábor azon kijelentéséről, hogy a Jobbik nem demokrata, már ne is beszéljünk.

A Magyar Szocialista Párt EP-képviselőjelöltjei azonban mind demokraták és a nemzeti érdekek hatékony képviseletére vállalkoznak! A megalkuvás nélküli baloldali politikánk többek közt azt is jelenti, hogy küzdeni fogunk azért, hogy:

Kérjük, legyen a közös sikerünk alkotója és részese! Kérjük, hogy az elkövetkező hat napban minél több családtagjával, barátjával, munkatársával, szomszédjával és ismerősével beszéljen a választások fontosságáról és az MSZP által kínált alternatíváról. Legyen Ön is a nagykövetünk, hogy üzenetünket, a megalkuvás nélküli baloldali alternatívát minél szélesebb körhöz eljuttathassuk. Levelünket bátran küldje tovább a velünk szimpatizáló ismerőseinek is!

Amennyiben szeretne részletesebb információkat kapni programunkról és a kampányról, kérem, látogasson el a www.mszp.hu/europa oldalra.

Most vasárnap pedig ismét számítunk Önre, kérjük, jöjjön választani és szavazatával segítse a Magyar Szocialista Pártot, s ezáltal az európai baloldalt!

Köszönjük a támogatását!


Szanyi Tibor

MSZP EP-listavezető

 

 

 

_______________________________________________

Ezt a levelet az Magyar Szocialista Párt (1066 Budapest, Jókai u. 6.). küldte a(z) a cím tulajdonosának. Ön azért kapta, mert a www.mszp.hu portálon, az MSZP más oldalán vagy politikai akciónk során aláírt és ekkor adta hozzájárulását, hogy politikai marketing tartalmú tájékoztatóinkat eljuttassuk Önhöz. A nyilvántartásban található adatokat más célra nem használjuk és harmadik fél részére nem adjuk tovább.

A megadott adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek (2011. évi CXII. törvény) és a reklámtörvénynek (2008. évi XLVIII. törvény) megfelelően kezeljük. Amennyiben ennek ellenére nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, adatait módosíttathatja, töröltetheti az adatvedelem@mszp.hu e-mail címen, a fenti postai címen, vagy az 40/33-44-55 telefonon. Amennyiben úgy érzi, hogy a Magyar Szocialista Párt a személyes adataim kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: http://naih.hu