Tisztelt Honfitársam!                                                    

Nyolc nap múlva megválasztjuk az Európai Parlament magyar képviselőit. A választásnak óriási tétje van!

Egyrészről nem engedhetjük, hogy olyan politikusok képviseljenek minket, akik láthatóan nem képesek hatékonyan védeni a magyar nemzeti érdekeket. A Fidesz nevéhez csak az elmúlt hetek hírei alapján olyan botrányok kötődnek, mint a pálinka, az akác, a befagyasztott nemzeti források, a Norvég Alap felfüggesztése vagy például a határokon átnyúló együttműködések irányításának magyar kézből más országoknak történő átengedése.

Másrészről nem engedhetjük, hogy a Jobbik tovább erősödjön, mert nincs helye egy olyan pártnak az Európai Parlamentben, melynek listavezetője nem ítéli el, hogy az Országgyűlés épülete előtt leköpjenek egy határon túli magyar képviselőt. Nem engedhetjük, hogy képviselőt küldjön egy olyan párt Brüsszelbe, melynek egyik bejutásra esélyes képviselőjét a sajtóhírek szerint kémkedéssel vádolják.

Május 25-én olyan erőre érdemes szavazni, melynek képviselői biztosan az Európai Parlament részesei lesznek és amelynek megvan a kellő tapasztalata ahhoz, hogy tudja, Európában mit tehetünk az Ön életkörülményeinek javításáért. Az MSZP ilyen párt! Az MSZP jelöltjei ilyen emberek!

A programunk világos, progresszív és a magyar emberek valós problémáira fókuszáló. A jelöltjeink egytől-egyig vállalkoznak a megalkuvás nélküli baloldali politika folytatására. Mindez garancia arra, hogy az Európai Parlament várhatóan legnagyobb frakciójának tagjaként érdemben befolyásolhassuk majd Európa jövőjét és növelhessük az Ön lehetőségeit.

Kérjük, legyen a közös sikerünk alkotója és részese! Kérjük, hogy az elkövetkező kilenc napban minél több családtagjával, barátjával, munkatársával, szomszédjával és ismerősével beszéljen a választások fontosságáról és az MSZP által kínált alternatíváról. Legyen Ön is a nagykövetünk, hogy üzenetünket, a megalkuvás nélküli baloldali alternatívát minél szélesebb körhöz eljuttathassuk. Levelünket bátran küldje tovább a velünk szimpatizáló ismerőseihez is!

Amennyiben szeretne részletesebb információkat kapni programunkról és a kampányról, kérem látogasson el a www.mszp.hu/europa oldalra.

Jelöltjeinkről bővebb információt talál az alábbi linkekre kattintva is:

Dr. Szanyi Tibor,     dr. Ujhelyi István,     dr. Gúr Roland,     Dr. Veres János,     Dr. Gurmai Zita

Május 25-én pedig ismét számítunk Önre, kérjük, jöjjön választani és szavazatával segítse a Magyar Szocialista Pártot, s ezáltal az európai baloldalt. A szélsőjobboldal és Orbán Viktor hívei ott lesznek az urnáknál. Ne hagyjuk, hogy ők döntsenek helyettünk!

Köszönjük a támogatását!

Szanyi Tibor

MSZP EP-listavezető

 

 

 

 

_______________________________________________

Ezt a levelet az Magyar Szocialista Párt (1066 Budapest, Jókai u. 6.). küldte a(z) a cím tulajdonosának. Ön azért kapta, mert a www.mszp.hu portálon, az MSZP más oldalán vagy politikai akciónk során aláírt és ekkor adta hozzájárulását, hogy politikai marketing tartalmú tájékoztatóinkat eljuttassuk Önhöz. A nyilvántartásban található adatokat más célra nem használjuk és harmadik fél részére nem adjuk tovább.

A megadott adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvénynek (2011. évi CXII. törvény) és a reklámtörvénynek (2008. évi XLVIII. törvény) megfelelően kezeljük. Amennyiben ennek ellenére nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, adatait módosíttathatja, töröltetheti az adatvedelem@mszp.hu e-mail címen, a fenti postai címen, vagy az 40/33-44-55 telefonon. Amennyiben úgy érzi, hogy a Magyar Szocialista Párt a személyes adataim kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: http://naih.hu