%2 szeptember 2015

 • Búcsú dr. Nagy Sándortól

  Mély megrendüléssel vettük tudomásul, hogy  2015. augusztus 24-én, hétfőn, életének 69. évében elhunyt dr. Nagy Sándor, az MSZP volt alelnöke, a párt volt országgyűlési képviselője, 2001-2002 között parlamenti frakcióvezetője, az MSZOSZ egykori elnöke.

  A Magyar Szocialista Párt saját halottjaként búcsúzik Nagy Sándortól.

 • Ujhelyi István: Európai cölöpök

  Nem dicsérni jöttem Európát, de nem is temetni. Kimondom: mi, szociáldemokraták sem ilyen Európát akarunk. Amikor csatlakoztunk az európai közösséghez, azt gondoltuk, hogy ezzel beteljesítettük a demokratikus rendszerváltást, és immár a fejlett Nyugat teljes jogú tagjaivá lettünk, ennek minden erkölcsi, társadalmi és anyagi előnyével.

 • Visszakerülnek az államhoz a Fidesz által eladott földek 2018 után

  Mára világossá vált, hogy a Fidesz rövidtávú költségvetési érdekből, illetve hűbéri rendszerének erősítése miatt elkótyavetyéli a nemzet legértékesebb vagyonelemét, a földet.

 • Kunhalmi Ágnes Röszkére küldené László Petrát

  Kunhalmi Ágnest kérdeztük arról, hogy egy korábbi nyilatkozatával szemben változott-e az álláspontja a menekültkérdéssel kapcsolatban, valamint egyéb témákat érintve adott portálunknak interjút, amelyben az MSZP álláspontját is tisztába teszi aktuális kérdésekben.

 • Új hírlevél

  Tekintsék meg dr. Ujhelyi István európai parlamenti képviselő hírlevelét, az "Európai Képviselői Tükör" legfrissebb számát.