MSZP

Tartalom átvétel
MSZP.hu - hírek
Webcím: http://mszp.hu/
Frissítve: 3 év 18 hét

MSZP-s parlamenti képviselői iroda nyílt Orosházán

2015, szeptember 18 - 08:54

Utcai fogadóórát tartott dr. Tóth Bertalan MSZP-s országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes szeptember 17-én Orosházán. Szó volt a menekültekről, az előttünk álló parlamenti szezonról és az új orosházi irodáról.

Úgy tűnik, az Alkotmánybíróság az orbáni-diktatúra eszköze

2015, szeptember 18 - 08:38

Nyíregyháza – Megdöbbentő a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról szóló keddi, alkotmánybírósági döntés.

Sajtóközlemény

2015, szeptember 17 - 18:33

A mai nappal Baranyába is az eddiginél nagyobb számban jelentek meg a Horvátország felől érkező menekültek.

Fidesz-ország: A kormányülésekről nincs hangfelvétel, de az MSZP kerületi irodájáról van

2015, szeptember 17 - 10:20

Az MSZP Budapesti Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága azonnali vizsgálatot tart a kerület gazdálkodásáról.

Hány busznak kell még kiégni, hogy pénzt kapjon a BKV?

2015, szeptember 16 - 16:41

Az elmúlt néhány napban 2 BKV-busz égett ki Budapesten. Korábban egy 166, a hétvégén pedig egy 21A jelzésű busz vált a lángok martalékává, utóbbi vezetőjét füstmérgezéssel kellett kórházba szállítani. Mindkét autóbusz a BKV használtan beszerzett járművei közül került ki, ráadásul a vasárnap kiégett busz kevesebb, mint két hete állt forgalomba.

Nem a kormány, hanem a civilek akadályozták meg a humanitárius katasztrófát

2015, szeptember 16 - 13:36

Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter ma azt találta állítani, hogy humanitárius katasztrófát sikerült megakadályozni a hatóságoknak és civil szervezeteknek közösen. Ez igaz, csak azt nem tette hozzá, hogy gyakorlatilag a kormány helyett, sőt  részben a kormány ellenében.

Cégvezetők fizetési plafonja: már 150 százalékos a Fidesz pofátlansága

2015, szeptember 16 - 11:35

A tisztességes munkából élő emberek nyílt megalázása, hogy a Magyar Közlönyben tegnap megjelent határozat szerint a brókerkormány ötmillió forintra emelte az állami cégvezetőknek adható havi bruttó fizetést. Ez még a Fidesz értékrendje szerint is 150 százalékos pofátlanság, hisz néhány éve a havi bruttó 2 millió forint fölötti juttatásokat már pofátlan kifizetéseknek nevezték. Ráadásul a mostani milliós fizetések csak az alapbérek, mert ha nem veszteséges az adott cég, még 20 százalékos prémium is járhat mellé.

40+ Mintha a Fidesz pártjogászai döntöttek volna

2015, szeptember 16 - 10:31

Az MSZP szerint a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról szóló alkotmánybírósági döntést mintha egy olyan testület hozta volna, amely a Fidesz pártjogászaiból áll.

Európa tiszteleg Horn Gyula előtt

2015, szeptember 15 - 19:09

Felavatták Horn Gyula szobrát Brüsszelben, az Európai Parlamentben.

Most múlik pontosan

2015, szeptember 15 - 16:30

A 2004-es európai uniós csatlakozásunk eredményeként évtizedes álmunkat valóra váltva ma már több mint egy évtizede szabadon járhatunk Európában.

A káosznak nincs határa

2015, szeptember 15 - 13:14

A kormány a saját maga idézte elő azt a helyzetet, hogy a tömeges bevándorlás miatt kedden válsághelyzetet kellett kihirdetnie.

S&D-frakcióvezető: az európai összefogás oldhatja meg a migrációs problémát

2015, szeptember 14 - 15:40

A migráció okozta problémákat nem a falak és a szögesdrótok, hanem az európai összefogás oldhatja meg - jelentette ki a szocialisták és demokraták (S&D) európai parlamenti frakciójának vezetője hétfőn Röszkén.

Újévi köszöntő

2015, szeptember 14 - 15:23

Akár a Teremtő üzenetének is vehetjük, hogy az idei zsidó újévkor olyan időket élünk, amikor a megújulás nem csak izraelita honfitársaink számára fontos üzenet, hanem az egész magyar nemzetnek áldásos és kívánatos lenne. Bízunk abban, hogy ezt az időszakot minél többen odafigyeléssel, egymás megsegítésével töltik, hogy aztán a rós hasána szellemében az egész esztendő ezeknek a cselekedeteknek a folytatása lesz.

ESZOSZ-botrány: akinek nincs semmije, az annyit is ér?!

2015, szeptember 14 - 13:51

Június óta hitegette a Fidesz-kormány az ESZOSZ-botrány 2800 károsultját, hogy megkapják az elvégzett munka után járó fizetésüket, de úgy tűnik, mára az ígéretekből is kifogyott Lázár János.

Első európai képviselői fogadóóra Londonban: közös megoldások a kivándorlás kezelésére

2015, szeptember 13 - 10:06

Újkori modern Trianon felé robogunk és a felelős döntéshozók hagyják, hogy megtörténjen. Orbán Viktor és kormánya érzéketlenül félrenézve egyszerűen letagadja a problémát. Miközben a háború elől menekülő családok tízezreiről – és a velük kapcsolatos uszításról, kormányzati tehetetlenségről - szól szinte minden, eközben jóval több mint ötszázezer magyar hagyta el az országot és keresett magának máshol menedéket, munkát és megélhetést.

Kérdések a honvédelmi miniszterhez és a belügyminiszterhez

2015, szeptember 12 - 16:11

A sajtóban megjelent hírek és fotók alapján az MSZP felszólítja a honvédelmi minisztert, adjon magyarázatot arra, hogy milyen felhatalmazás alapján, mit keresnek fegyveres katonák a magyar-szerb határon?

Elbúcsúztunk dr. Nagy Sándortól

2015, szeptember 11 - 16:44

2015. szeptember 11-én, pénteken kísértük utolsó útjára az érdekvédelem legendás alakját, dr. Nagy Sándort, az MSZP volt alelnökét, parlamenti frakcióvezetőjét a Farkasréti temetőben.

Új politikai program kell a kivándorlás megfékezésére

2015, szeptember 11 - 16:04

Ujhelyi István szerint új politikai programra van szükség a kivándorlással kapcsolatban, mert a külföldön élő magyar fiatalok kezdik úgy érezni, hogy a magyar állam már nem figyel rájuk.

Itt az idő a Fidesznek - a bocsánatkérésre és valódi együttműködésre

2015, szeptember 11 - 13:26

A gyűlöletkampányt tökélyre fejlesztették, ám mikor ezrével kezdtek el jönni a menekültek, csak kapkodást és káoszt láttunk.

Elég az ESZOSZ-károsultak hitegetéséből! A kormánynak fizetnie kell!

2015, szeptember 11 - 13:04

Tegnap lejárt az utolsó fizetési határidő is, amelyet az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) 2800 ki nem fizetett dolgozójának ígért. A június óta hitegetett családok azonban megint nem jutottak a pénzükhöz.